Kuka?

Moi, olen Lasse!

Minulle on tärkeää, että asiakkaani voivat luottaa saavansa avointa ja läpinäkyvää palvelua.

Kuka olen?
01

Kasvupolku

24-vuotias Kuopiosta kotoisin oleva myynnin parissa toiminut yrittäjä. Olen suorittanut ammattikorkeakoulussa Bachelor of Business Administration -tutkinnon, ja intohimoni liiketoimintaan ja markkinointiin on ohjannut urapolkuani. Ylpeänä voin kertoa, että olen hankkinut lisäosaamista alallani suorittamalla useita nettikursseja, erityisesti keskittyen hakukoneoptimointiin ja some-markkinointiin.

02

Ura

Toimin myyntipäällikkönä B2B puolella, missä olen päässyt syventämään tietämystäni liiketoiminnan eri osa-alueista ja rakentamaan vahvoja suhteita asiakkaisiin. Olen huomannut, että yritysten ja päättäjien kanssa toimimisessa arvostetaan rehellisyyttä ja selkeyttä, ja juuri nämä arvot haluan tuoda vahvasti esiin omassa palvelussani.

03

Luottamus

Minulle on tärkeää, että asiakkaani voivat luottaa saavansa avointa ja läpinäkyvää palvelua. Erityisesti markkinoinnin hinnoittelussa panostan selkeyteen, jotta asiakkaana tiedät tarkalleen, mitä palvelut sisältävät ja mitä ne maksavat. Uskon vahvasti, että avoimuus ja selkeys luovat vahvan perustan pitkäaikaisille ja menestyksekkäille liiketoimintakumppanuuksille.

Ota yhteyttä!

Puhelinnumero

050 406 3634

Sähköposti

lasse@stubagroup.com